foto

Mariana Chmelařová

  • nar. 1963
    Bardejov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Polski film
2003 Taťka (TV film)
1996 ...ani smrt nebere
1992 Dědictví aneb Kurvahošigutntág

TV seriály

2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Vídeňské líbánky (E02)
2003 Komediograf (TV seriál)
Strážce duší (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace