foto

Mariana Chmelařová

  • nar. 1963
    Bardejov, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Polski film
2003 Taťka (TV film)
1996 ...ani smrt nebere
1992 Dědictví aneb Kurvahošigutntág

TV seriály

2017 Krmelec U Muflona (TV seriál)
Dámská jízda (E04)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Vídeňské líbánky (E02)
2005 Strážce duší (TV seriál)
2003 Komediograf (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky