foto

Chester Kaczenski

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2008 Skandál texaských roztleskávaček (TV film)
2007 Nora Roberts: Lesní jezírko (TV film)
The Final Season
2006 Jiná než ti ostatní (TV film)
2005 Kobylky: Den zkázy (TV film)
Odd Girl Out (TV film)
Silver Bells (TV film)
2004 The Dead Will Tell (TV film)
2002 Souboj o vše (TV film)
Vdovy (TV film)
2001 Beethoven 4
Jdi za svou hvězdou
Městečko Black River (TV film)
2000 Beethoven 3
1999 Slečna Anya (TV film)
1998 Nevinný výlet
1997 Útěk domů (TV film)
1996 Prezidentův syn
Soul of the Game (TV film)
Virus (TV film)
1995 Šampion Mike Tyson (TV film)
1994 Slepá spravedlnost (TV film)
1993 Plácek
Rodinné modlitby
Zločiny z vášně: Oběť lásky (TV film)
Zmizení Nory (TV film)
1992 Desperate Choices: To Save My Child (TV film)
T Bone a Weasel (TV film)
1991 Nebezpečná hra na vojáky
1990 Girl Who Came Between Them, The (TV film)
1989 Jiskra
Third Degree Burn (TV film)
1988 Circus (TV film)
Save the Dog! (TV film)
1987 Down Twisted
Rychlý a mrtvý (TV film)
1986 Bláznivá Air Force
Extrémy
1985 Radioaktivní sny
Školák vlkodlak
1984 Roadhouse 66

TV seriály

2020 Bosch (TV seriál)
The Overlook (S06E01)
2019 Bosch (TV seriál)
Ten hajzl se podepsal (S05E10)
Zadržte noc (S05E09)
Hora spásy (S05E08)
další epizody (10)
2018 Bosch (TV seriál)
Kniha zemřelých (S04E10)
Temná obloha (S04E08)
Přehlédnuté souvislosti (S04E07)
další epizody (9)
2017 Bosch (TV seriál)
Bůh se dívá (S03E03)
Čtyři poslední věci (S03E02)
Veterán (S03E01)
2013 The Originals (TV seriál)
Treme (TV seriál)
Stesk po New Orleans (S04E05)
Západ slunce nad Louisianou (S04E04)
Dippermouth Blues (S04E03)
další epizody (5)
2012 Treme (TV seriál)
Tipitina (S03E10)
Chudákův ráj (S03E09)
Nenechávej mě tady (S03E08)
další epizody (10)
2011 Treme (TV seriál)
Dělej si, co chceš (S02E11)
To milenci dělají (S02E10)
Co je to New Orleans? (S02E09)
další epizody (11)
2010 Treme (TV seriál)
Odletím pryč (S01E10)
Kéž by to někoho zajímalo (S01E09)
Všichni na Mardi Gras (S01E08)
další epizody (10)
2007 The Call (TV seriál)
2003 Tremors (TV seriál)
1999 Rescue 77 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky