foto

Alexis Vonarb

  • nar. 1972
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2015 Malý princ
Mune - Strážce měsíce
2012 Paralelní světy
2011 The Prodigies
2009 Sweet Valentine
2007 León, La
2006 Džungle
L'éclaireur
Renesance

TV seriály

2014 Super 4 (TV seriál)
2010 Malý princ (TV seriál)
2009 Mikulášovy patálie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace