foto

Heidi Kling

  • nar. 1962

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Turbulence
1996 Šampióni 3
1992 Risk
Šampióni
1989 Howard Beach: Making a Case for Murder (TV film)

TV seriály

1998 Lovec z podsvětí (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace