foto

Jana Fritsch

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2011 Occupied
2010 Blood: A Butcher's Tale
2009 The Gambler, the Girl and the Gunslinger (TV film)
Vánoce v Canaanu (TV film)
2008 Heart of a Dragon
Kovbojova nevěsta (TV film)
2007 Milionové Vánoce
Ukradená nevinnost (TV film)
2006 Výkřiky ve tmě (TV film)
2004 Caught in the Headlights
2003 Zločiny podle Mary Higgins Clark: Než se rozloučím (TV film)
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Zločin z vášně (TV film)
2002 Zločiny podle Mary Higgins Clark: Budu pořád s tebou (TV film)
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Sejdeme se znovu (TV film)
1997 Honeymoon
Silence
1996 Urban Safari
1994 The Raffle
1992 The Portrait
1991 Lighthouse
1983 Dead Wrong

TV seriály

2010 Hodina duchů (TV seriál)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Robson Arms (TV seriál)
1998 Eyes of a Cowboy (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
1992 Odyssea (TV seriál)
1991 MacGyver (TV seriál)
Vnitřní zrak (S06E21)
Milovníci přírody (S06E18)
Tvrdá kontrola (S06E15)
další epizody (4)
1990 Hillside (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Hořká úroda (S06E09)
Zeď (S06E05)
Zbraň (S06E03)
další epizody (6)
1989 MacGyver (TV seriál)
Madonna (S05E11)
Děti světla (S05E07)
Příměří (S05E04)
další epizody (9)
1988 Jump Street 21 (TV seriál)
Orpheus 3.3 (S02E16)
MacGyver (TV seriál)
Outsideři (S04E03)
1987 Airwolf (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Fear and Loathing with Russell Buckins (S02E12)
1979 Dobrodružství Huckleberryho Finna (TV seriál)

Dokumentární

2014 Gone South: How Canada Invented Hollywood
2007 The Green Chain

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace