foto

Susann B. Winter

  • nar. 1962

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Die Tigerin
1985 Der Schneemann
1984 Havarist, Der
Schulmädchen '84
1983 Dva supernosáči
Hon za sukněmi na Kilimandžáru
1982 Aufdermauer

TV seriály

1990 Pension Corona (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace