foto

Robert Coursez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2000 Anibal (TV film)
1999 Cocu magnifique, Le (TV film)
1998 Danger d'aimer, Le (TV film)
1996 Experiment Chloé (TV film)
Sans mentir (TV film)
1994 Des enfants dans les arbres (TV film)
Killer Kid
1993 Commissaire Dumas D'Orgheuil (TV film)
J'aime pas qu'on m'aime (TV film)
1988 Années sandwiches, Les
1972 Trouvère, Le

TV seriály

1993 Alice Neversová (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky