foto

Kurt Sobotka

  • nar. 9.3.1930 (90 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Sous un autre jour (TV film)
2001 Ene mene muh - und tot bist du
Odejdi a vrať se (TV film)
1997 Fröhlich geschieden (TV film)
Qualtingers Wien
1996 Tatort - Kolportage (TV film)
1993 Die skandalösen Frauen (TV film)
1991 Patient aus Leidenschaft
1990 Vierte Mann, Der (TV film)
1985 Die Enthüllung (TV film)
1983 Heinrich Heine - Die zweite Vertreibung aus dem Paradies (TV film)
1974 Wenn Mädchen zum Manöver blasen
1973 Das Wandern ist Herrn Müllers Lust
1972 Die lustigen Vier von der Tankstelle
1969 Die Geschichte der 1002. Nacht (TV film)
1967 Der rasende Reporter - Egon Erwin Kisch (TV film)
Ich will Mjussow sprechen (TV film)
1965 Das Karussell (TV film)
Letzten Tage der Menschheit, Die (TV film)
Lumpazivagabundus
1963 Mensch und Bestie
Reisender ohne Gepäck (TV film)
1962 Alle meine Söhne (TV film)
Drei Liebesbriefe aus Tirol
1952 Wienerinnen

TV seriály

2004 Komisař Rex (TV seriál)
Čarodějnice a jiné ženy (S09E11)
2003 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Doživotně (E04)
2002 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Wo ist Kurt? (S02E10)
Das Duell (S02E09)
Die Band (S02E08)
další epizody (8)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Das Angebot (S01E10)
Die Unbestechlichen (S01E09)
Die Haube (S01E08)
další epizody (10)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1983 Alfred auf Reisen (TV seriál)
Geschwister Oppermann, Die (TV seriál)
1979 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
In der Mitte des Lebens (E22)
1978 Guglhupf (TV seriál)
Vor Gericht seh'n wir uns wieder (TV seriál)
1976 Místo činu (TV seriál)
Annoncenmord (S01E66)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1972 Okay S.I.R. (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Die Samtfalle (S01E23)
1971 Frei nach Mark Twain (TV seriál)
1968 Der Staudamm (TV seriál)
1965 Donaug'schichten (TV seriál)
1964 Die Gäste des Felix Hechinger (TV seriál)

Divadelní záznam

2013 Geschichten aus dem Wienerwald (divadelní záznam)
1989 Professor Bernhardi (divadelní záznam)
1972 Wiener Blut (divadelní záznam)
1969 Er hat Glück mit Monika (divadelní záznam)
1968 Die Romanticker (divadelní záznam)

Režijní filmografie

TV seriály

1978 Guglhupf (TV seriál)

TV pořady

1969 Die große Glocke (TV pořad)

Host

TV pořady

1991 Wer lacht, gewinnt (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)
1977 Simpl-Revue (TV pořad)
1969 Die große Glocke (TV pořad)
1968 Seniorenklub (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Divadelní záznam

1968 Die Romanticker (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky