foto

Jonathan A. Carlson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2013 Phantom
2012 Foodfight!
Nikdo nepřežije
2011 Leave
Moderní Popelka: Byla jednou jedna píseň
2009 Den naruby
Do hlubiny 2
2008 Yonkers Joe
2007 Divoký Stomp
Nebezpečný let (TV film)
Pandemie (TV film)
2006 Prokletí hrobky faraona Tutanchamona (TV film)
Rodinné záležitosti (TV film)
Tenkrát a dnes (TV film)
2005 Dobrodružství Poseidonu (TV film)
2004 12 dní hrůzy (TV film)
Bravo Girls: Opět v akci
Drsné městečko (TV film)
Frankenstein (TV film)
Přítel pod stromečkem (TV film)
Star Trek: The Experience - Borg Invasion 4D
2002 Beeper
Vánoční překvapení (TV film)
2000 Highlander: Zúčtování
1999 Beowulf
Vor
1998 Martian Law (TV film)
1997 Ta zatracená kočka
1996 Shaughnessy (TV film)
1995 Mortal Kombat
Smrtící láska
Zoufalé pronásledování
1994 Duel v poušti
1993 Skinner
Stopy Laury (TV film)
Vanished Without a Trace (TV film)
1992 Round Numbers
Soukromý případ (TV film)
1991 False Arrest (TV film)
Únos Peggy Ann (TV film)

TV seriály

2019 Sneaky Pete (TV seriál)
The Double Up & Back (S03E01)
2018 K smrti trapný (TV seriál)
Lines Crossed (S02E10)
Deathbed Confessions (S02E09)
Now You See Me, Now You Don't (S02E08)
další epizody (10)
2017 Outsiders (TV seriál)
Healing (S02E08)
How We Hunt (S02E04)
Banishment (S02E03)
další epizody (5)
2015 Komplikace (TV seriál)
Pilot (E01)
Strážce pořádku (TV seriál)
The Promise (S06E13)
Collateral (S06E12)
Fugitive Number One (S06E11)
další epizody (13)
2014 The Bridge (TV seriál)
Jubilex (S02E13)
Quetzalcoatl (S02E12)
Beholder (S02E11)
další epizody (13)
2013 Banshee (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
The Crazy Place (S01E13)
All About Eva (S01E12)
Take the Ride, Pay the Toll (S01E11)
další epizody (12)
2010 Past Life (TV seriál)
Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
2009 Ztraceni (TV seriál)
Život a smrt Jeremy Benthama (S05E07)
Toto místo je smrt (S05E05)
Malý princ (S05E04)
další epizody (5)
2006 What About Brian (TV seriál)
1998 Lovec z podsvětí (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
Unsoiled Sovereignty (S01E05)
I'll Be Watching You (S01E04)
Unholy Alliance (S01E03)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace