foto

Colette Proust

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Ať začne slavnost...
1969 Patates, Les
1967 Playtime
1962 Oncle Vania (TV film)
1960 La Terre est ronde (TV film)
1958 Adélaïde (TV film)
Kristýna
1938 Prisons de femmes
Vierge folle, La
1937 La dame de Malacca
1936 Club de femmes

TV seriály

1973 Duchesse d'Avila, La (TV seriál)
1957 Énigmes de l'histoire (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace