foto

Nico Turoff

  • nar. 6.12.1899
    Kremenchuk, Ruské impérium
  • zem. 22.6.1978 (78 let)
    Berlín, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Blesky nad Mexikem
1978 Oh, diese Tante (TV film)
Rotschlipse (TV film)
1977 Pasáček zajíců (TV film)
1976 Die Regentrude (TV film)
Utrpení mladého Werthera
1975 Aus meiner Kindheit
Schwester Agnes (TV film)
Till Enšpígl
1974 Ich war in Honolulu - wetten? (TV film)
Kit a spol.
Výběrové příbuzenstvo
1973 Die Hosen des Ritters Bredow
Zement (TV film)
1971 Šípková Růženka
1970 Rote Reiter, Der
Smrtelný omyl
1969 Jungfer, Sie gefällt mir
Käuzchenkuhle
Na cestě k Leninovi
1968 Hejtman Florián
Schüsse unterm Galgen
1967 Pohani z Kummerowa
Svatební noc v dešti
1966 Alfons Zitterbacke
1965 Bez pasu v cizích postelích
Frühling braucht Zeit, Der
König Drosselbart
1964 Als Martin vierzehn war
Das Lied vom Trompeter
Das Stacheltier - Liebe braucht keine PS
Das Stacheltier - Peterle und die Weihnachtsgans Auguste
Engel im Fegefeuer
Fliegende Holländer, Der
1963 Das Stacheltier - Achtung, Selbstschüsse!
Drei Kriege - 1. Teil: Tauroggen (TV film)
Ein Mann und sein Schatten (TV film)
Geheimnis der 17
Nyní i v hodinu mé smrti
Stacheltier - Der Dieb von San Marengo, Das
Verliebt und vorbestraft
1962 Das Stacheltier - Cohrs und gut: Eberhard fährt Straßenbahn
Das Stacheltier - Die Moritat vom Durst
Die schwarze Galeere
Josef und seine Brüder (TV film)
Královské děti
Revue um Mitternacht
1961 Das Kleid
Honba za botou
1960 Hölzerne Kälbchen, Das
Mlčící hvězda
Silvesterpunsch
1959 Kabale und Liebe
Senta auf Abwegen
Sie nannten ihn Amigo
Těžká zkouška
1958 Bídníci
Emilia Galotti
Meine Frau macht Musik
Píseň námořníků
1957 Bärenburger Schnurre
Sheriff Teddy
Vergeßt mir meine Traudel nicht
Vinen či nevinen
1956 Berlínská romance
Thomas Müntzer
Yvettiny miliony
1955 Das Stacheltier - Folge 42: Hoch die Tassen!
Ein Polterabend
Letní láska
Prost Mahlzeit!
Rauschende Melodien
Vůl z Kulmu
1954 Ernst Thälmann - Syn své třídy
Pavel loutkář
Poplach v cirkuse
1953 Anna Susanna
Kleine und das große Glück, Das
Malý Muk
Nepřemožitelní
Sukně jako kalhoty
Tajná akta Solvay
1952 Kariéra v Paříži
Odsouzená vesnice
Román mladého manželství
1951 Poslední mzda
Sekera z Wandsbeku
Stíny nad ostrovy
Vlakové spojení nepravidelné
1950 Chladné srdce
Die lustigen Weiber von Windsor
1949 Modré meče
Mädchen Christine, Das
1945 Wir beide liebten Katharina
1944 Leben ruft, Das
1942 Anschlag auf Baku
GPU
Má přítelkyně Josefína
1941 Kadetten
Stuky
1938 Capriccio
Pour le Mérite
1936 Nemožná žena
1933 Heut kommt's drauf an
1932 Einmal möcht' ich keine Sorgen haben
Holzapfel weiß alles
Trenck - Der Roman einer großen Liebe
1930 Cyankali
Menschen im Feuer
1929 Don Manuel, der Bandit
Giftgas
Volání severu
1928 Du sollst nicht stehlen
Eddy Polo im Wespennest
Jachta sedmi hříchů
Moderne Piraten
Rozvod paní Ireny
Schinderhannes
Unter der Laterne
1927 Mata Hari, die rote Tänzerin
1926 Die vom anderen Ufer

TV seriály

1969 Drei von der K (TV seriál)
1967 Begegnungen (TV seriál)
Hannes Scharf (TV seriál)

Divadelní záznam

1977 Happy End (divadelní záznam)
1971 Optimistische Tragödie (divadelní záznam)
1962 Frau Flinz (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky