foto

Frank Brühne

  • nar. 18.5.1941 (79 let)
    Mnichov, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2009 Meine Heimat Afrika (TV film)
2006 Anna, Frau
Familie Sonnenfeld: Alle unter einem Dach (TV film)
Familie Sonnenfeld: Geheimnisse (TV film)
2005 Die Spielerin (TV film)
2003 Tatort - Die Liebe und ihr Preis (TV film)
Tatort - Rosenholz (TV film)
2002 Místo činu: Berlín - Špičková čokoláda (TV film)
2001 Místo činu - Osudné touhy (TV film)
1999 Ich bin kein Mann für eine Frau (TV film)
1998 Im Fegefeuer der Lust (TV film)
Kleine Semmeln
1997 Crazy Moon (TV film)
Věčná píseň (TV film)
1995 Die Sturzflieger
Habt euch bitte wieder lieb! (TV film)
Spreebogen (TV film)
1993 Morlock - Kinderkram (TV film)
1992 Bodlák
Deutsches Mann geil! Die Geschichte von Ilona und Kurti
1991 Der Mann nebenan
1990 Cafe Europa
1989 African Timber
Die Arbeitersaga: Juni 1961 - Die Verlockung (TV film)
Schulz & Schulz (TV film)
Schweinegeld
1988 Arbeitersaga: Winter 1986 – Müllomania (TV film)
Felix
Linie 1
1987 Hintertürl zum Paradies, Das (TV film)
1986 Navždy a věčně
Stammheim - Baader-Meinhof vor Gericht
1985 Big Mäc
Coconuts
1984 Art von Zorn, Eine (TV film)
Das Leise Gift (TV film)
Wer war Edgar Allan? (TV film)
1982 Comeback
Der Mann auf der Mauer
Grenzenlos
1981 Der richtige Mann (TV film)
Niemandsland (TV film)
1980 Endstation Freiheit
Gibbi - Westgermany
1979 Das Ende des Regenbogens
Kreutzer (TV film)
1978 Heinrich Heine (TV film)
Nůž v hlavě
Schwüle Tage (TV film)
Wo geht's lang, Kutti? (TV film)
1977 Hauptdarsteller, Der
1976 Sternsteinhof
1975 Erziehung durch Dienstmädchen (TV film)
1974 Zündschnüre
1973 Ein für allemal
1971 Nocturno (TV film)

TV seriály

2006 Charlotte Link (TV seriál)
Am Ende des Schweigens (E09)
2005 Familie Sonnenfeld (TV seriál)
Venkovská lékařka (TV seriál)
2004 Charlotte Link (TV seriál)
Die Rosenzüchterin (1) (E06)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1995 Ulice Berlína (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1987 Jokehnen oder Wie lange fährt man von Ostpreußen nach Deutschland? (TV seriál)
1976 Lobster (TV seriál)
1975 Nonstop Nonsens (TV seriál)
1974 Blaue Palais, Das (TV seriál)
1972 Tegtmeiers Reisen (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1984 10 Tage in Calcutta

TV pořady

1971 Sehsack (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky