foto

Don Kennedy

  • nar. 8.6.1920 (98 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Posel smrti
1980 V roli kaskadéra
1968 Where Were You When the Lights Went Out?
1967 The Big Mouth
1963 Hud
1962 Jízda vysočinou
1960 Pay or Die
Spring Affair
Walk Like a Dragon
1959 Invisible Invaders
1958 When Hell Broke Loose
1956 Přesvedčení
World Without End
1955 An Annapolis Story
Bobby Ware Is Missing
Last Command, The
Seven Angry Men
To Hell and Back
Unchained
1954 Hell's Outpost
Když jsem naposledy viděl Paříž
Return from the Sea
1952 Joan of Arc (TV film)

TV seriály

1986 Starman (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
1967 The Invaders (TV seriál)
1966 The Monkees (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
1964 Baileys of Balboa, The (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Channing (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The Littlest Hobo (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Assignment: Underwater (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Frontier Justice (TV seriál) - a.z.
Man with a Camera (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Target (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
1957 Code 3 (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1956 The Gale Storm Show (TV seriál)
West Point (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Frontier (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
My Friend Flicka (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Annie Oakley (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Stories of the Century (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Hopalong Cassidy (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
The Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
Man Against Crime (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
1948 The Ford Theatre Hour (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace