foto

Victor Izay

  • nar. 23.12.1923
    Watertown, New York, USA
  • zem. 20.1.2014 (90 let)
    Glendora, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Divočáci
2006 Rande měsíce
1993 Gunsmoke: The Long Ride (TV film)
1991 Hollister (TV film)
1988 Mladé pušky
1983 Female Mercenaries
Little House: Look Back to Yesterday (TV film)
1982 Blood Song
1978 Sensual Encounters of Every Kind
1977 Billy Jack Goes to Washington
Blood Orgy of the She Devils
Flight to Holocaust (TV film)
1975 Sons of Sassoun
1974 Case of Rape, A (TV film)
The Single Girls
The Trial of Billy Jack
1973 Girl Most Likely to..., The (TV film)
Trouble Comes to Town (TV film)
1971 Billy Jack
Oklamaný
Terror in the Sky (TV film)
The Last Child (TV film)
1970 Balada o Cable Hogueovi
Golden Box, The
Night Slaves (TV film)
1969 Astro-Zombies, The
Girl in Gold Boots
1968 A Sweet Sickness
Acapulco Uncensored
Tropic of Scorpio
1967 Eden Cried
1966 W.I.A. Wounded in Action
1965 One Shocking Moment
1964 Dr. Sex
1962 Jízda vysočinou
1961 Rebel, The

TV seriály

1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1980 Enos (TV seriál)
1976 Future Cop (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Posvítit si na vraždu (S06E01)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Lucas Tanner (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Osudné cvičení (S04E01)
1972 Emergency! (TV seriál)
Hec Ramsey (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Monty Nash (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The D.A. (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
1964 Peyton Place (TV seriál)
1962 The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
1961 Target: The Corruptors (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Westerner, The (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace