foto

Wolfgang Mühlbauer

  • nar. Schwäbisch Hall, Baden-Württemberg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Nebezpečná sousedka (TV film)
1997 Spravedlivá smrt (TV film)
1996 Kdo vyléčí Olivii? (TV film)
1994 Das Baby der schwangeren Toten (TV film)
Zwei an der Strippe (TV film)
1993 Mörderin, Eine (TV film)
Tatort - Gefährliche Freundschaft (TV film)
1992 Falsche Zahlen (TV film)
1987 Sturmflut (TV film)
1986 Wilhelm Busch (TV film)
1985 Gesucht: Urlaubsbekanntschaften, männlich (TV film)
Zwischen den Zeiten (TV film)
1984 Titanic (TV film)
1982 Gast, Der (TV film)
1979 Tatort - Ein Schuß zuviel (TV film)
1976 Tatort - Fortuna III (TV film)
1974 Man spielt nicht mit der Liebe (TV film)
1972 Zeitaufnahme (TV film)
1970 Wie eine Träne im Ozean (TV film)

TV seriály

1995 Räuber mit der sanften Hand, Der (TV seriál)
1986 Wächter, Die (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 Die Straße (TV seriál)
1976 Block 7 (TV seriál)
1974 Haus für uns - Jugenderholungsheim, Ein (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1967 Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1964 Der Nachtkurier meldet... (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1998 Nebezpečná sousedka (TV film)
1997 Gestohlenes Mutterglück (TV film)
Spravedlivá smrt (TV film)
1996 Kdo vyléčí Olivii? (TV film)
1994 Das Baby der schwangeren Toten (TV film)
1989 Unsichtbare Mauern (TV film)
1985 Gesucht: Urlaubsbekanntschaften, männlich (TV film)
1982 Gast, Der (TV film)

TV seriály

1995 Räuber mit der sanften Hand, Der (TV seriál)
1983 Der nächste, bitte! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace