foto

Gareth Heal

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Brexageddon?! (TV film)
2005 Lie Still
2001 Bill Bailey: Bewilderness
1998 Sledování

TV seriály

2014 People Just Do Nothing (TV seriál)
2010 Facejacker (TV seriál)
2002 Cyderdelic (TV seriál)

Dokumentární

2009 Russell Brand: Scandalous - Live at the O2 Arena
2007 Hair Wars (TV film)
1990 Cutting Edge (TV seriál)

TV pořady

2015 SAS: Odvážnému štěstí přeje (TV pořad)
2005 Balls of Steel (TV pořad)
Mock the Week (TV pořad)
2004 Miss World 2004 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky