foto

Ernesto Martinez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2017 Blood, Sand and Gold
2016 Ghostmates
2013 Pardon, The
2012 Celia
2009 Lonely Street
Rock ze střední
2008 Minuteman (TV film)
2007 Debatéři
2005 Life Is Ruff (TV film)
Now You See It... (TV film)
The Moguls
2004 Dokonalost sama (TV film)
2002 Never Get Outta the Boat
2001 Gristle, The
Hladová noc

TV seriály

2017 Star (TV seriál)
May The Best Manager Win (S02E05)
It Ain't Over (S02E04)
2013 Viceprezident(ka) (TV seriál)
D.C. (S02E10)
Běh (S02E09)
První reakce (S02E08)
další epizody (10)
2012 Audrey (TV seriál)
Ro (TV seriál)
Ruth & Erica (TV seriál)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Slzy (S01E08)
Úplné zviditelnění (S01E07)
Baseball (S01E06)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace