foto

Juriko Hoši

  • nar. 6.12.1943
    Tokio, Japonsko
  • zem. 17.5.2018 (74 let)
    Kyoto, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hacukoi: Otósan, čibi ga inaku narimašita
2018 Wish You Were Here
2016 Asakusa: Cukuba no kikudžiró
Kótei ni koči fuite
Zen'in, kataomoi
2015 44-sai no chiarîdâ!! (TV film)
2014 Kindaichi Kosuke VS Akechi Kogoro Futatabi (TV film)
2010 Shoe shine boy (TV film)
2007 Curibaka nišši 18
2004 Amemasu no kawa
Kaseifu ha mita! 22 (TV film)
2002 Kansacui Šinomija Hazuki: Šitai wa kataru 2 (TV film)
2000 Godzilla tai Megaguirus: G šómecu sakusen
1999 Niji no misaki
1996 Waga kokoro no Ginga tecudó: Mijazawa Kendži monogatari
1993 Džidaigeki special: Curuhime denki (TV film)
1992 エンジェル 僕の歌は君の歌
1988 Meitantei Kindaiči Kósuke Series 8: Sacudžinki (TV film)
Panda monogatari
1986 Koisuru onnatači
1984 Keidži monogatari 3: Šiosai no uta
1972 Bókjó komoriuta
Šówa zankjóden: Jaburegasa
1970 Crazy no nagurikomi šimizu minato
Fudži sančó
Šin Abaširi Bangaiči: Daišinrin no ketto
1969 Šin Abaširi Bangaiči: Saihate no nagaremono
Šinsengumi
1968 Haruranman
Kiru
Kitahodaka zeššó
Moero! Seishun
Rio no wakadaišó
Wasureru mono ka
1967 Chichiko gusa
Go! Go! Wakadaišó
Let's go! Wakadaišó
Minami taiheijó no wakadaišó
Sasaki Kodžiró
Taifú to zakuro
Čikumagawa zeššó
1966 Abare Goemon
Alps no wakadaišó
Crazy da jo: Kisótengai
Daphne
Izuko e
1965 Bangkok no joru
Ereki no wakadaišó
Kokkura suzumaru
Koko kara hadžimaru
Umi no wakadaišó
1964 Bandži okane
Garakuta
Hadaka no džújaku
Kjó mo ware ózora ni nari
Mothra tai Godzilla
San daikaidžú: Čikjú saidai no kessen
Šikonmadó: Ótacumaki
1963 Akacuki no gaššó
Gojuman-nin no isan
Hawai no wakadaišó
Honolulu, Tókjó, Hongkong
Křídla nad Tichým oceánem
Onna no rekiši
Sengoku yaro
Šašin kiša monogatari: Šunkan ni inoči o kakero
1962 Ashita aru kagiri
Ginza no wakadaišó
Hakonejama
Hoero dacugokušú
Kawa no hotori de
Long Way to Okinawa
Musume to wataši
Nihon iči no wakadaišó
Onna no za
Rjošú no mijako
Yama-neko sakusen
Čihó nikki
1961 Ankokugai gekimecu meirei
B.G. monogatari: nijusai no nikki
Cuma tošite onna tošite
Daigaku no wakadaišó
Higashi kara kita otoko
Kurenai no umi
Minami no kaze to nami
Sekai daisensó
Wakai ôkami
1960 Anesan njóbó
Dadakko teišu: Zoku anesan njóbó
Jama no kanata ni: Daiičibu – Ringo no hó, Dainibu – Sakana no seppun
Joru no nagare
Otoko tai otoko
Salaryman Medžiro Sanpei: Njóbó no kao no maki
Samurai to onéchan
Seppun dorobó
Wakai suhada
1959 Aru hi wataši wa
Osoru beki hiasobi
Suzukake no sanpomiči
Tecuwan tóšu inao monogatari

TV seriály

2016 Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
OPE.02 (S04E02)
2015 Aru Hi, Ahiru Bus (TV seriál)
Liquid: Oni no Sake, Kiseki no Kura (TV seriál)
2013 Momeru kado niwa fuku kitaru (TV seriál)
2012 Singuru Mazazu (TV seriál)
2008 Acuhime (TV seriál)
2004 Agatha Christie no meitantei Poirot to Marple (TV seriál)
Dr. Koishi no Jiken Chart (TV seriál)
Kikutei Yaozen no Hitobito (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Kočira hon ikegami šó (TV seriál)
2001 Medical Examiner Shinomiya Hazuki (TV seriál)
1999 Kasóken no onna (TV seriál)
1997 Agri (TV seriál)
1994 29-sai no Christmas (TV seriál)
1976 Kaze to kumo to nidži to (TV seriál)
1970 Daikon no hana (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky