foto

Woody Chambliss

  • nar. 14.10.1914
    Texas, USA
  • zem. 8.1.1981 (66 let)
    Ojai, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Riding Fast
1981 Murder in Texas (TV film)
Second-Hand Hearts
1980 Cloud Dancer
1979 Better Late Than Never (TV film)
1978 Lassie: A New Beginning (TV film)
Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
1976 Perilous Voyage (TV film)
1975 Huckleberry Finn (TV film)
Satanova sekta
1974 Autobiography of Miss Jane Pittman, The (TV film)
Stranger Who Looks Like Me, The (TV film)
1973 Class of '63 (TV film)
Ryzáček (TV film)
Six Million Dollar Man, The (TV film)
Štír
1972 Footsteps (TV film)
Gargoyles (TV film)
Great Man's Whiskers, The (TV film)
Plač pro mě, Billy
Uzenáčova chýše
1971 Glen and Randa
1970 Cutter's Trail (TV film)
The Wild Country
1966 Štvanice
1965 Wild Seed
1964 Pozvánka pro pistolníka
1957 Cesta za záchranou
1946 Three Strangers

TV seriály

1977 Logan's Run (TV seriál)
1975 Three for the Road (TV seriál)
1974 Dirty Sally (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Doc Elliot (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1969 Then Came Bronson (TV seriál)
1967 Neúplatný (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 The Untouchables (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - herec, a.z.
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace