foto

Giso Weißbach

  • nar. 8.12.1940 (79 let)
    Schlößchen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Das Wunder der Liebe (TV film)
2004 Okouzlující lhářka (TV film)
1996 Polizeiruf 110 - Die Gazelle (TV film)
1995 Alles außer Mord - Das Kuckucksei (TV film)
1989 Vorher wird gebadet (TV film)
1988 Mensch, mein Papa...!
Präriejäger in Mexiko: Benito Juarez
1987 Polizeiruf 110 - Abschiedslied für Linda (TV film)
1986 Polizeiruf 110 - Gier (TV film)
Richter in eigener Sache (TV film)
Velký talent (TV film)
1985 Sachsens Glanz und Preußens Gloria - Aus dem siebenjährigen Krieg (TV film)
Sachsens Glanz und Preußens Gloria: Brühl (TV film)
1983 Ferienheim Bergkristall - Silvester fällt aus (TV film)
Polizeiruf 110 - Schnelles Geld (TV film)
Roztomilé hříšnice (TV film)
Zvěd
1980 Die Spur des Vermißten (TV film)
1979 Blesky nad Mexikem
Damenkrieg (TV film)
Spurensucher (TV film)
1978 Fleur Lafontaine
Jeden musí dělat mrtvou
Malíř Jörg Ratgeb
Wie soll sich eine Frau entscheiden? (TV film)
1977 Polizeiruf 110 - Ein unbequemer Zeuge (TV film)
1976 Licht auf dem Galgen, Das
Polizeiruf 110 - Schwarze Ladung (TV film)
1974 Bittere Pillen (TV film)
Egmont (TV film)
Kriminalfälle ohne Beispiel - Nach Abpfiff Mord (TV film)
Okrskář ze Schwanenkietzu (TV film)
1973 Das unsichtbare Visier - Das Nest im Urwald (TV film)
Das unsichtbare Visier - Das Wasserschloß (TV film)
Das unsichtbare Visier - Der römische Weg (TV film)
1972 Fernsehpitaval - Um den Tod eines Justizobersekretärs (TV film)
1970 He Du!
1963 Der Morin - Das Schwein (TV film)

TV seriály

2004 Inspektor Rolle (TV seriál)
Herz in Not (S02E01)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1990 Aerolina (TV seriál)
Klein, aber Charlotte (TV seriál)
1987 Mensch Hermann (TV seriál)
Spuk von draussen (TV seriál)
1982 Rächer, Retter und Rapiere (TV seriál)
Spuk im Hochhaus (TV seriál)
1977 Vyplouváme (TV seriál)
1974 Pozdní sezóna (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Moderner Diebstahl (E35)
1973 Neviditelné hledí (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Nachteinkäufe (E30)
1972 Světlo černé svíčky (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1967 Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Dokumentární

2018 Ein Abend für Hans-Joachim Preil (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky