foto

Arthur Hanson

  • nar. 15.10.1915
    Beverly, Massachusetts, USA
  • zem. 21.2.1991 (75 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Hindenburg
1968 Bostonský případ
How to Steal the World
1959 It Happened to Jane
Přišli do Cordury
1957 Zero Hour!
1956 Outside the Law

TV seriály

1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1971 Sarge (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1966 The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Grindl (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Border Patrol (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
1955 Captain Gallant of the Foreign Legion (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Inner Sanctum (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace