foto

Dušan Mitana

  • nar. 9.12.1946
    Moravské Lieskové, Československo
  • zem. 22.5.2019 (72 let)
    Bratislava, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Rozprávanie neznámeho človeka (TV film)
1985 Albert (TV film)
1984 Navráťte sa k otcom svojim (TV film)
1979 A pobežím až na kraj sveta
1976 Plukovník Chabert (TV film)
1973 Dynamit (TV film)
Škoda lásky (TV film)

Dokumentární

2009 Čas grimás

Herecká filmografie

Dokumentární

1996 Pútnik Dušan Mitana (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace