foto

Wolfgang Kühne

  • nar. 29.12.1953
    Riesa, Sachsen, Východní Německo
  • zem. 15.3.2008 (54 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Alpenglühen - Liebe versetzt Berge (TV film)
2002 Tanners letzte Chance (TV film)
1999 Meine beste Feindin (TV film)
Osudný internet (TV film)
Waiting Time, The (TV film)
1997 Die Chaos Queen (TV film)
Harald
Liebe Lügen (TV film)
Tut mir leid wegen gestern (TV film)
1996 Lautlose Schritte (TV film)
Straßen von Berlin - Wiener Glut, Die (TV film)
1990 Mondjäger (TV film)
1988 Žoldáci strachu
1987 Einzug ins Paradies (TV film)
Mladá láska
1985 Mein lieber Onkel Hans (TV film)
Záskok
1984 Ach du meine Liebe (TV film)
Der Sohn (TV film)
Flieger (TV film)
1983 Der Aufenthalt
Der Staatsanwalt hat das Wort - Nur ein Schluck (TV film)
Kündigung, Die (TV film)
Zille a já
1982 Ein Bild von einem Mann (TV film)
1981 Polizeiruf 110 - Trüffeljagd (TV film)
Sturz, Der
1979 Blesky nad Mexikem
1978 Šelma
1963 Mein Leopold (TV film)

TV seriály

1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Geheimnis des Sagala, Das (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Nový parťák (S01E03)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Kanzlei Bürger (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1990 Wie gut, dass es Maria gibt (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Bas-Boris Bode - Der Junge, den es zweimal gab (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace