foto

Sydney Mason

  • nar. 27.6.1905
    Milton, New York, USA
  • zem. 11.4.1976 (70 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Krutá noc
1962 Secret File: Hollywood
Wild Ones on Wheels
1961 A Fever in the Blood
Ada
1958 Frontier Gun
Tales of Frankenstein (TV film)
1957 Guns Don't Argue - a.z.
1956 A Day of Fury
Blackjack Ketchum, Desperado
1955 Dial Red O
Pomsta netvora
Teen-Age Crime Wave
1954 Netvor z Černé laguny
1953 Column South
Lady Wants Mink, The
The Glass Web
The Golden Blade
Trouble Along the Way
1952 Apache Country
Hoodlum Empire
Ma and Pa Kettle at the Fair
Největší představení na světě
Paula
Somebody Loves Me
The Raiders
1951 Bright Victory
Cave of Outlaws
I'll See You in My Dreams
Smuggler's Gold
The Harlem Globetrotters
The Mob
Three Guys Named Mike
1950 Between Midnight and Dawn
Emergency Wedding
The Killer That Stalked New York

TV seriály

1967 Judd for the Defense (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 Laramie (TV seriál)
1958 Jefferson Drum (TV seriál)
1957 Blondie (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1956 Circus Boy (TV seriál)
The Man Called X (TV seriál)
1955 Highway Patrol (TV seriál)
My Friend Flicka (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
1954 Waterfront (TV seriál)
1953 Commando Cody: Sky Marshal of the Universe (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Craig Kennedy, Criminologist (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Gang Busters (TV seriál)
My Little Margie (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Mark Saber (TV seriál)
The Roy Rogers Show (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
The Cisco Kid (TV seriál)
The Gene Autry Show (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace