foto

Mick Garris

  • nar. 4.12.1951 (68 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Nightmare Cinema
2011 Pytel kostí (TV film)
2006 Beznaděj (TV film)
2004 Jízda na střele
2002 Lost in Oz (TV film)
2001 Soudce (TV film)
1998 Virtuální posedlost (TV film)
1997 Osvícení (TV film)
Quicksilverova dálnice (TV film)
1992 Sleepwalkers
1990 Psycho IV: Začátek (TV film)
1988 Critters 2

TV seriály

2018 Bylo, nebylo (TV seriál)
Secret Garden (S07E11)
2017 Bylo, nebylo (TV seriál)
Beauty (S07E04)
2016 Dead of Summer (TV seriál)
The Devil Inside (E08)
Mix Tape (E03)
Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Ani cesta do pekel není jednoduchá (S01E02)
2014 Witches of East End (TV seriál)
The Fall of the House of Beauchamp (S02E10)
2013 Prolhané krásky (TV seriál)
Gamma Zeta Die! (S04E05)
2010 Happy Town (TV seriál)
Polly Wants a Crack at Her (E03)
2006 Mistři hrůzy (TV seriál)
Valerie on the Stairs (S02E08)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
Chocolate (S01E05)
2000 Ti druzí (TV seriál)
1994 Svědectví (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Whirlpool (S06E03)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Život v cele smrti (S02E07)

Dokumentární

2008 Trailers from Hell
1981 Making a Monster Movie: Inside 'The Howling' (TV film)

Video kompilace

1992 Amazing Stories: Book Three (video kompilace)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Nightmare Cinema
2004 Jízda na střele
1998 Virtuální posedlost (TV film)
1997 Ghosts
Quicksilverova dálnice (TV film)
1993 Hokus pokus
1989 Moucha II
1988 Critters 2
1986 Fuzz Bucket (TV film)

TV seriály

2008 Podstata strachu (TV seriál)
The Sacrifice (E01)
2006 Mistři hrůzy (TV seriál)
Valerie on the Stairs (S02E08)
The V Word (S02E03)
Haeckel's Tale (S01E12)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
Chocolate (S01E05)
2000 Ti druzí (TV seriál)
1990 She-Wolf of London (TV seriál)
1987 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Bez Diany (S02E19)
Moc divní sousedé (S02E18)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Jak připravit profesora o hlavu (S02E08)
Gríbl (S02E06)
Ani den na pláži (S01E14)
další epizody (4)
1985 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Jasnovidec (S01E06)
Osobní přitažlivost (S01E02)

Dokumentární

1982 Coming Soon

Producentská filmografie

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2009 Podstata strachu (TV seriál)
The Circle (E13)
Echoes (E12)
The Spirit Box (E11)
další epizody (5)
2008 Podstata strachu (TV seriál)
Skin and Bones (E08)
Community (E07)
New Year's Day (E06)
další epizody (8)
2007 Mistři hrůzy (TV seriál)
Dream Cruise (S02E13)
The Washingtonians (S02E12)
The Black Cat (S02E11)
další epizody (5)
2006 Mistři hrůzy (TV seriál)
Valerie on the Stairs (S02E08)
The Screwfly Solution (S02E07)
Pelts (S02E06)
další epizody (13)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
Cigarette Burns (S01E08)
Deer Woman (S01E07)
Homecoming (S01E06)
další epizody (8)

Spisovatelská filmografie

TV seriály

2005 Mistři hrůzy (TV seriál) - povídka
Chocolate (S01E05) - povídka

Fanoušci tvůrce