foto

Mick Garris

  • nar. 4.12.1951 (66 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Nightmare Cinema
2011 Pytel kostí (TV film)
2006 Beznaděj (TV film)
2004 Jízda na střele
2002 Lost in Oz (TV film)
2001 Soudce (TV film)
1998 Virtuální posedlost (TV film)
1997 Osvícení (TV film)
Quicksilverova dálnice (TV film)
1992 Amazing Stories: Book Three (video kompilace)
Sleepwalkers
1990 Psycho IV: Začátek (TV film)
1988 Critters 2

TV seriály

2018 Bylo, nebylo (TV seriál)
Secret Garden (S07E11)
2017 Bylo, nebylo (TV seriál)
Beauty (S07E04)
2016 Dead of Summer (TV seriál)
The Devil Inside (E08)
Mix Tape (E03)
Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
The Descent Into Hell Isn't Easy (S01E02)
2013 Prolhané krásky (TV seriál)
Gamma Zeta Die! (S04E05)
2010 Happy Town (TV seriál)
Polly Wants a Crack at Her (E03)
2006 Mistři hrůzy (TV seriál)
Valerie on the Stairs (S02E08)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
Chocolate (S01E05)
2000 Ti druzí (TV seriál)
1994 Svědectví (TV seriál)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Život v cele smrti (S02E07)

Dokumentární

2008 Trailers from Hell
1981 Making a Monster Movie: Inside 'The Howling' (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Nightmare Cinema
2004 Jízda na střele
1998 Virtuální posedlost (TV film)
1997 Ghosts
Quicksilverova dálnice (TV film)
1993 Hokus pokus
1989 Moucha II
1988 Critters 2
1986 Fuzz Bucket (TV film)

TV seriály

2008 Podstata strachu (TV seriál)
2007 Mistři hrůzy (TV seriál)
Dream Cruise (S02E13)
The Washingtonians (S02E12)
The Black Cat (S02E11)
další epizody (4)
2006 Mistři hrůzy (TV seriál)
Valerie on the Stairs (S02E08)
The Screwfly Solution (S02E07)
Pelts (S02E06)
další epizody (13)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
John Carpenter's Cigarette Burns (S01E08)
Deer Woman (S01E07)
Homecoming (S01E06)
další epizody (7)
2000 Ti druzí (TV seriál)
1990 She-Wolf of London (TV seriál)
1987 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Bez Diany (S02E19)
Moc divní sousedé (S02E18)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Jak připravit profesora o hlavu (S02E08)
Gríbl (S02E06)
Ani den na pláži (S01E14)
další epizody (4)
1985 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Jasnovidec (S01E06)
Osobní přitažlivost (S01E02)

Dokumentární

1982 Coming Soon

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace