foto

Thomas Heathcote

  • nar. 9.9.1917
    Simla, Indie
  • zem. 5.1.1986 (68 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Exploits at West Poley (TV film)
The Shooting Party
1983 Mrtvý agent
1975 Liberty Tree, The (TV film)
1974 Luther
1972 Demons of the Mind
1971 Burke and Hare
Ohavný Dr. Phibes
1970 Julius Caesar
1968 The Fixer
1967 Pět milionů let k Zemi
1966 Člověk pro každé počasí
1962 Billy Budd
Ghost Sonata, The (TV film)
1961 The Long Rope
1960 Městečko prokletých
1959 The Hill (TV film)
1958 Tread Softly Stranger
Zkáza Titaniku
1957 Yangtse Incident: The Story of H.M.S. Amethyst
1956 Eyewitness
The Last Man to Hang?
Tiger in the Smoke
1955 Doktor na moři
Little Red Monkey
Nad námi vlny
Richard of Bordeaux (TV film)
1954 Zrazení
1953 Malta Story
1952 Music at Night (TV film)
1951 Cloudburst
1950 Dance Hall
1949 Antigone (TV film)
1939 Twelfth Night (TV film)

TV seriály

1986 Paradise Postponed (TV seriál)
1976 The Flockton Flyer (TV seriál)
1975 Sky (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
1973 Warship (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
New Scotland Yard (TV seriál)
The Befrienders (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
Trial (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Ryan International (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
Parkin's Patch (TV seriál)
The Flaxton Boys (TV seriál)
Two in Clover (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
The Prisoner (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Catch Hand (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Naked Lady (TV seriál)
1958 Decision (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Sword of Freedom (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Scarlet Pimpernel (TV seriál)
1954 Fabian of the Yard (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace