foto

Charu Bala Chokshi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Pusher
1993 Rozhádaní dědicové
1992 Gummed Labels (TV film)
Město radosti
1989 Justice Game, The (TV film)
1988 Madame Sousatzká
Ryba jménem Wanda
1985 Moje krásná prádelnička
1982 Gándhí
1975 Private Enterprise, A
1974 Baa Baa Black Sheep (TV film)
Childhood Friend, The (TV film)

TV seriály

2003 Malá Velká Británie (TV seriál)
1994 Moving Story (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1990 Medics (TV seriál)
1989 Traffik (TV seriál)
Victoria Wood (TV seriál)
1987 Porterhouse Blue (TV seriál)
1986 Blood Red Roses (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 Moving (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Jury (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1977 Mind Your Language (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1974 Within These Walls (TV seriál)
1972 The Regiment (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Canterbury Tales (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

TV pořady

1974 You and Me (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace