foto

Winston Miller

  • nar. 22.6.1910
    St. Louis, Missouri, USA
  • zem. 21.6.1994 (83 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1974 Indict and Convict (TV film)
1973 Female Artillery (TV film)

TV seriály

1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
1959 Laramie (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace