foto

Jošie Ócuka

  • nar. 15.9.1957 (61 let)
    prefektura Šizuoka, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Route 42
2010 Awaremi mumashika
2008 Kasa
Myu no Anyo Papa ni Ageru
2007 Eien no 1.8 Byo (TV film)
Kisshô Tennyo
Kjúka
Zou no Hanako (TV film)
2006 Joru no picnic
Kurai tokoro de machiawase
2005 Life on the Longboard
2004 Watashi no akachan
2003 Tengoku no Daisuke e (TV film)
2001 Taxi Driver no Suiri Nisshi 14 (TV film)
Tomie: Re-birth
1993 赤い霊柩車 黒衣の結婚式 (TV film)
1983 Meitantei Kindaiči Kósuke Series 1: Hondžin Sacudžin Džiken (TV film)
Meneko

TV seriály

2016 Hipokuratesu no čikai (TV seriál)
Šizumanu taijó (TV seriál)
2015 Icucuboši cúrisuto: Saikó no tabi, goannaišimasu (TV seriál)
2014 Wataši no kirai na tantei (TV seriál)
2013 Otenki Oneesan (TV seriál)
Rígaru hai 2 (TV seriál)
2012 Džoi Kuraiši Šóko (TV seriál)
Higašino Keigo misuterízu (TV seriál)
Suitei Yuuzai (TV seriál)
2011 Akutou ~ Juuhanzai Sousahan (TV seriál)
Irjú sósa (TV seriál)
2010 Code Blue (TV seriál)
JOKER Yurusarezaru Sosakan (TV seriál)
Marks no jama (TV seriál)
Nakanai to kimeta hi (TV seriál)
2009 Jin (TV seriál)
Kiina (TV seriál)
Reset (TV seriál)
Rindžó (TV seriál)
2008 Hitomi (TV seriál)
Kódo burú (TV seriál)
Shoni Kyumei (TV seriál)
2006 Bjakujakó (TV seriál)
Ns`あおい (TV seriál)
Sêrâ fuku to kikanjû (TV seriál)
2003 Kyohansha (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Gokusen (TV seriál)
2001 Hero (TV seriál)
1996 みにくいアヒルの子 (TV seriál)
1993 Run (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace