foto

Macuja Onoe

  • nar. 30.1.1985 (34 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Eiga Kirakira Precure A La Mode: Paris to! Omoide no Mille-Feuille!
2015 Eien No Zero (TV film)
Meitantei Catherine (TV film)
Meitantei Katherine (TV film)
2014 Sannin kičisa
2011 Gendži monogatari: Sennen no nazo
2009 Nene (TV film)
2008 Shinema kabuki: Rakuda

TV seriály

2017 Onna džóšu Naotora (TV seriál)
Saboríman Kantaró (TV seriál)
2016 Hayako Sensei, Kekkon Surutte Honto Desu Ka? (TV seriál)
Hipokuratesu no čikai (TV seriál)
The Osaka Loop (TV seriál)
2015 Uroborosu: keisacu o sabaku wa ware ni ari (TV seriál)
2013 Pin to Kona (TV seriál)
2009 Tenčidžin (TV seriál)
2006 Kiraware Matsuko no issho (TV seriál)

Dokumentární

1998 Jônetsu tairiku (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky