foto

Marion Mathie

  • nar. 6.2.1925
    Kingston upon Thames, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • zem. 20.1.2012 (86 let)
    Chichester, West Sussex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Esther Waters (TV film)
1968 Dracula Has Risen from the Grave
1962 Lolita
1960 An Honourable Murder

TV seriály

1985 Mapp & Lucia (TV seriál)
1982 A.J. Wentworth, BA (TV seriál)
Tom, Dick and Harriet (TV seriál)
1979 Thomas and Sarah (TV seriál)
1978 Enemy at the Door (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 Marie Curie (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1974 Good Girl (TV seriál)
Seven Faces of Woman (TV seriál)
1972 New Scotland Yard (TV seriál)
Villains (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
1970 Menace (TV seriál)
Šest žen Jindřicha VIII. (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Judge Dee (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Mrs Thursday (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
The Informer (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1965 Man Called Harry Brent, A (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Man From Interpol (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
International Detective (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1958 All Aboard (TV seriál)
Television Playwright (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace