foto

Arthur Cox

  • nar. 7.4.1934 (85 let)
    Banbridge, County Down, Severní Irsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Zabijte krále
2001 Dívka z Ria
Vánoční koleda
1999 Kouzelná zahrada
Kouzelná země skřítků (TV film)
1995 The Young Poisoner's Handbook
1993 Entre chien et loup
Licence na vraždu (TV film)
1990 Shoot to Kill (TV film)
1989 The fairy queen (TV film)
1987 Malá Dorritka
Naděje a sláva
Personal Services
Árie
1986 God's Outlaw
Trosečník
1984 Pozdravuj na Broad Street
1983 Henry VI, Part One (TV film)
Henry VI, Part Three (TV film)
Henry VI, Part Two (TV film)
Richard III. (TV film)
1978 Urvi co můžeš
1966 451° Fahrenheita

TV seriály

2007 Sold (TV seriál)
2006 Osudová láska Jany Eyrové (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2005 Pán času (TV seriál)
2004 Deník Alana Clarka (TV seriál)
2000 Desáté království (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Záhadná úmrtí (S03E02)
1999 Harbour Lights (TV seriál)
1998 Playing the Field (TV seriál)
1997 McLibel! (TV seriál)
1992 Crime Story (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
1991 Parnell & the Englishwoman (TV seriál)
Salón Eliott (TV seriál)
1990 Chain (TV seriál)
She-Wolf of London (TV seriál)
1989 Chelworth (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
1987 Flying Lady (TV seriál)
French and Saunders (TV seriál)
Inspektor Morse (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
The New Statesman (TV seriál)
1986 Bread (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 Theatre Night (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 No Place Like Home (TV seriál)
Pictures (TV seriál)
Storyboard (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Jistě, pane ministře (TV seriál)
Ďábelské nástrahy (S02E05)
Zasloužené pocty (S02E02)
Humánní společnost (S02E01)
1980 Jistě, pane ministře (TV seriál)
Ruka ruku myje (S01E07)
Konečné rozhodnutí (S01E04)
1979 Dick Barton: Special Agent (TV seriál)
Terry and June (TV seriál)
1976 Clayhanger (TV seriál)
Killers (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
Wodehouse Playhouse (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Fortunes of Nigel, The (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
UFO (TV seriál)
1969 Canterbury Tales (TV seriál)
Department S (TV seriál)
Fraud Squad (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 Ukridge (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 George and the Dragon (TV seriál)
1965 Hereward the Wake (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

1988 God's Frontiersmen (TV seriál)

Host

TV pořady

1987 ChuckleVision (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace