foto

Paul Jenkins

  • nar. 2.8.1938
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • zem. 1.7.2013 (74 let)
    Los Angels, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Winchell (TV film)
1992 Slídilové
1985 Heart of a Champion: The Ray Mancini Story (TV film)
1984 Hard to Hold
1983 I Take These Men (TV film)
1980 Night Games
1977 I Never Promised You a Rose Garden
1976 Law and Order (TV film)
Listopadový plán (TV film)
Network
Panache (TV film)
1975 Fear on Trial (TV film)
Impostor, The (TV film)
1974 Čínská čtvrť
1973 Outrage (TV film)
1972 One Is a Lonely Number
1971 Síť

TV seriály

2005 Odložené případy (TV seriál)
Ahoj, Adrian (S02E12)
2004 Západní křídlo (TV seriál)
Access (S05E18)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Caribe (TV seriál)
Isis (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 The Manhunter (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Nebezpečná hra (S02E07)
1972 M*A*S*H (TV seriál)
Služka (S01E05)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace