foto

Paul Jenkins

  • nar. 2.8.1938
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • zem. 1.7.2013 (74 let)
    Los Angels, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Winchell (TV film)
1992 Slídilové
1985 Heart of a Champion: The Ray Mancini Story (TV film)
1984 Hard to Hold
1983 I Take These Men (TV film)
1980 Night Games
1977 I Never Promised You a Rose Garden
1976 Law and Order (TV film)
Listopadový plán (TV film)
Panache (TV film)
Televizní společnost
1975 Fear on Trial (TV film)
Impostor, The (TV film)
1974 Čínská čtvrť
1973 Outrage (TV film)
1972 One Is a Lonely Number
1971 Síť

TV seriály

2005 Odložené případy (TV seriál)
Ahoj, Adrian (S02E12)
2004 Západní křídlo (TV seriál)
Access (S05E18)
1999 Správná pětka (TV seriál)
Rings of Saturn (S05E11)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1986 Pásmo soumraku (TV seriál)
The Leprechaun-Artist / Dead Run (S01E19)
1984 Hunter (TV seriál)
Příběhy z temnot (TV seriál)
The New Man (S01E02)
1981 Dynastie (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Caribe (TV seriál)
Isis (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 The Manhunter (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Jediná cesta ven (S01E22)
1973 Harry O (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
The Twenty-Four Karat Plague (S02E09)
Columbo (TV seriál)
Nebezpečná hra (S02E07)
Night Gallery (TV seriál)
Something in the Woodwork (S03E11)
1972 M*A*S*H (TV seriál)
Služka (S01E05)
The Rookies (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky