foto

Tom Watson

  • nar. 21.3.1932
    Auchinleck, Strathclyde, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 18.8.2001 (69 let)
    St. Andrews, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Slab Boys, The
1995 Go Now
The Near Room
1992 Hlavní podezřelý: Neviňátka (TV film)
1990 Silent Scream
Velký muž
1987 Sny ztracené, sny nalezené... (TV film)
1984 Haunters of the Deep
1983 Another Time, Another Place
1979 Mourning Brooch, The (TV film)
1974 Baa Baa Black Sheep (TV film)
Childhood Friend, The (TV film)
1966 451° Fahrenheita
1960 Captain Brassbound's Conversion (TV film)
1959 Subway in the Sky
Yesterday's Enemy
1958 Darby's Rangers
Fiend Without a Face
Lafayette Escadrille
1956 The Chertsey Apprentice (TV film)

TV seriály

2003 Teachers (TV seriál)
Epizoda 12 (S03E12)
2001 Two Thousand Acres of Sky (TV seriál)
2000 Inspektor Rebus (TV seriál)
1999 Brotherly Love (TV seriál)
Life Support (TV seriál)
1998 The Creatives (TV seriál)
1996 Annie's Bar (TV seriál)
1995 Bad Boys (TV seriál)
Hamish Macbeth (TV seriál)
1994 Cardiac Arrest (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
1991 Fiddlers Three (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
Your Cheatin' Heart (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
The Play on One (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)
1985 Inspektor Taggart (TV seriál)
Záhada Dallmalské ulice (S01E02)
1984 Me and My Girl (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)
Případ zlatého zapalovače (S01E01)
The Mad Death (TV seriál)
1982 King's Royal (TV seriál)
1981 Nightmare Man, The (TV seriál)
1980 The Enigma Files (TV seriál)
1979 Aphrodite Inheritance, The (TV seriál)
Minder (TV seriál)
The Camerons (TV seriál)
1978 Huntingtower (TV seriál)
The Standard (TV seriál)
1977 The Mackinnons (TV seriál)
1976 Ghosts of Motley Hall, The (TV seriál)
1975 Get Some In! (TV seriál)
Oil Strike North (TV seriál)
1974 Village Hall (TV seriál)
1973 Sutherland's Law (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1971 Bless This House (TV seriál)
Brett (TV seriál)
1970 Codename (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Canterbury Tales (TV seriál)
Counterstrike (TV seriál)
Take Three Girls (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 The Borderers (TV seriál)
1967 Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
Spindoe (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1966 The Rat Catchers (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Martin Chuzzlewit (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Kidnapped (TV seriál)
Our Man at St. Mark's (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)
1957 O.S.S. (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace