foto

Tol Avery

  • nar. 28.8.1915
    Fort Worth, Texas, USA
  • zem. 27.8.1973 (57 let)
    Los Angeles County, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Willie Dynamite
1973 Maurie
Set This Town on Fire (TV film)
1970 R.P.M.
Stanice WUSA
1969 Sen králů
Where It's at
1966 Follow Me, Boys!
1965 Ďábelský bacil
1964 A Tiger Walks
1963 A Ticklish Affair
1961 Man-Trap
The George Raft Story
Twist Around the Clock
1960 This Rebel Breed
1959 Na sever severozápadní linkou
1958 Osamělý jezdec Buchanan
The Case Against Brooklyn
1957 Přítel Joey
The Unholy Wife
1956 Back from Eternity
1955 All That Heaven Allows
Headline Hunters
I'll Cry Tomorrow
It Came from Beneath the Sea
1954 Naked Alibi
She Couldn't Say No
1952 Scarlet Angel
1951 His Kind of Woman
No Questions Asked
1950 Bunco Squad
Cesta bez návratu
Gambling House

TV seriály

1973 Kojak (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1972 Sandy Duncan Show, The (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Longstreet (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Governor & J.J. (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
He & She (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Rango (TV seriál)
The Fantastic Four (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
F Troop (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Jonny Quest (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Channing (TV seriál)
Grindl (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
1962 G.E. True (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
1960 Johnny Midnight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The David Niven Show (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.
Lassie (TV seriál)
Passport to Danger (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 Chevron Theatre (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Gang Busters (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Stars Over Hollywood (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace