foto

Donald Pickering

  • nar. 15.11.1933
    Newcastle-on-Tyne, Anglie, Velká Británie
  • zem. 19.12.2009 (76 let)
    Gloucestershire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Viktorie a Albert (TV film)
2000 Undertaker's Paradise
1998 Monk Dawson
1997 Muž, který věděl příliš málo
1994 Dobrý král Václav (TV film)
1991 Children of the North (TV film)
1990 The Investigation: Inside a Terrorist Bombing (TV film)
1987 Dvě paní Grenvillové (TV film)
1986 Půlměsíční ulice
1979 Amíci
Svítání Zuluů
1978 The Thirty-Nine Steps
1977 Příliš vzdálený most
The Three Hostages (TV film)
1976 Private Lives (TV film)
1970 Breaking of Bumbo, The
1967 A Challenge for Robin Hood
1966 451° Fahrenheita
1965 Bitva v Ardenách
1964 Zpropadená kariéra
1957 Doktor hledá místo
Pokračujte, admirále!

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Mosley (TV seriál)
1994 Scarlett (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1992 Camomile Lawn, The (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
The Brittas Empire (TV seriál)
1989 Chelworth (TV seriál)
Navždy zelená (TV seriál)
1988 Contract, The (TV seriál)
1986 First Among Equals (TV seriál)
Jistě, pane premiére (TV seriál)
Biskupské šachy (S01E07)
Vítězství demokracie (S01E06)
Když dva dělají tamtéž... (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
1983 Cleopatras, The (TV seriál)
Irish R.M., The (TV seriál)
1982 Profesionálové (TV seriál)
Lawsonova poslední bitva (S05E04)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1980 Sherlock Holmes i doktor Watson (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Return of the Saint (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 Cottage to Let (TV seriál)
Wings (TV seriál)
1976 Gangsters (TV seriál)
1974 The Pallisers (TV seriál)
1972 But Seriously, It's Sheila Hancock (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
1971 Barlow at Large (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Man at the Top (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 Ooh La La! (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
1966 King of the River (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Front Page Story (TV seriál)
Londoners (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Případy komisaře Gideona (TV seriál)
R3 (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

TV pořady

1978 TV Eye (TV pořad)
1965 Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace