foto

Noel Davis

  • nar. 1.3.1927
    Liverpool, Anglie, Velká Británie
  • zem. 24.11.2002 (75 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Nastražte uši
1976 Yellow Dog
1972 Mladý Winston
1971 Freelance
Macbeth
1970 A Touch of the Other
Clegg
Smích z ráje
1968 Journey Into Darkness
Lásky Isadory Duncanové
1967 Two a Penny
1966 451° Fahrenheita
1965 Drahoušek
Treasure Island (TV film)
1953 Captain Brassbound's Conversion (TV film)

TV seriály

1977 Don't Forget to Write! (TV seriál)
The Sound of Laughter (TV seriál)
1974 Fall of Eagles (TV seriál)
1972 Nový Scotland Yard (TV seriál)
1971 UFO (TV seriál)
Court Martial (E20)
1970 Daniel Deronda (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Samá práce, žádné peníze (E12)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
Oh Brother! (TV seriál)
Ukridge (TV seriál)
1967 Mr. Rose (TV seriál)
1966 George and the Dragon (TV seriál)
Mrs Thursday (TV seriál)
1965 Orlando (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
Worker, The (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
The Charlie Drake Show (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1958 Big Guns (TV seriál)
1957 Sword of Freedom (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
H.M. Tennent Globe Theatre (TV seriál)
The Adventures of Sir Lancelot (TV seriál)
The Buccaneers (TV seriál)
1955 The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky