foto

Steve Gravers

  • nar. 8.4.1922
    New York, USA
  • zem. 26.8.1978 (56 let)
    Studio City, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 The Critical List (TV film)
1977 Auto
1972 Blood Sabbath
Přes 110. ulici
1967 El magnifico extranjero - a.z.
1965 Ďábelský bacil
1962 40 Pounds of Trouble
1961 Operation Eichmann
1960 Hell Bent for Leather
Unsolved (TV film)
1959 Al Capone

TV seriály

1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Future Cop (TV seriál)
Serpico (TV seriál)
1973 Griff (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Monroes, The (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Dan Raven (TV seriál)
Klondike (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
1958 Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
The Hunter (TV seriál)
1950 Cameo Theatre (TV seriál)
1949 Man Against Crime (TV seriál)

Dokumentární

1968 Teotihuacan - La ciudad de los dioses - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace