foto

André Maranne

  • nar. 1926
    Paříž, Francie
  • zem. 1992
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Free Frenchman, The
1987 Scoop (TV film)
1986 A Little Princess (TV film)
1985 Me and the Girls (TV film)
Morons from Outer Space
Víc než dost
1984 Na ostří nože
1983 Kletba Růžového pantera
1982 Stopa Růžového pantera
1981 Rise and Fall of Idi Amin
1979 Churchill and the Generals (TV film)
Operace Omega
S.O.S. Titanic (TV film)
1978 Pomsta Růžového pantera
1976 Růžový panter znovu zasahuje
1975 Návrat Růžového pantera
1974 Paul and Michelle
Percyho možnosti
Zlato
1973 Bequest to the Nation, A
1972 Naše slečna Fred
1970 And Soon the Darkness
Darling Lili
1969 Bitva o Británii
1968 Duffy
Dívka na motocyklu
1967 Terrornauts, The
1966 Doctor in Clover
1965 Return from the Ashes
Thunderball
1964 Komisař Clouseau na stopě
Night Train to Paris
The Beauty Jungle
1963 Come Fly with Me
Maniac
1962 H.M.S. Defiant
Milovník války
Silent Invasion, The
1961 The Greengage Summer
1960 French Mistress, A
Two Wives at One Wedding
1959 Behemoth, the Sea Monster
1958 Carve Her Name with Pride
The Square Peg
Women in Love (TV film)
1956 Loser Takes All
Port Afrique
Rogue's Yarn
Wicked as They Come

TV seriály

1990 Gravy Train, The (TV seriál)
1989 A Tale of Two Cities (TV seriál)
KYTV (TV seriál)
1988 Les Girls (TV seriál)
Sophia and Constance (TV seriál)
1987 The Bretts (TV seriál)
Vanity Fair (TV seriál)
1986 A Very Peculiar Practice (TV seriál)
Bluebell (TV seriál)
Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
1985 Murder of a Moderate Man (TV seriál)
1984 The Secret Servant (TV seriál)
Jistě, pane ministře (TV seriál)
Partajní hrátky (S03E08)
1982 All for Love (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Borgiové (TV seriál)
1980 Fair Stood the Wind for France (TV seriál)
1978 Rings on Their Fingers (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 Galton & Simpson Playhouse, The (TV seriál)
1976 When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Hotýlek (TV seriál)
You're On Your Own (TV seriál)
1973 Great Mysteries (TV seriál)
Scotch on the Rocks (TV seriál)
1972 Clouds of Witness (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Spring and Autumn (TV seriál)
1971 Hine (TV seriál)
Jason King (TV seriál)
The Guardians (TV seriál)
1970 Roads to Freedom (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The Very Merry Widow and How (TV seriál)
1968 Beryl Reid Says Good Evening (TV seriál)
1967 Sexton Blake (TV seriál)
Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
1966 Intrigue (TV seriál)
1965 The Power Game (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 It Happened Like This (TV seriál)
Man of the World (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
Jango (TV seriál)
1960 Man From Interpol (TV seriál)
The Charlie Drake Show (TV seriál)
1959 Garry Halliday (TV seriál)
Interpol Calling (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1958 Private Investigator (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
Sailor of Fortune (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
The Vise (TV seriál)
1951 Sara Crewe (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)
1956 Spectacular (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace