foto

David Collings

  • nar. 4.6.1940 (78 let)
    Brighton, East Sussex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Vášeň mezi řádky
1983 Two Gentlemen of Verona, The (TV film)
1979 Julius Caesar (TV film)
1978 The Thirty-Nine Steps
1976 Story of David, The (TV film)
1975 Hennessy
1974 Mahler
1972 For the Love of Ada
1970 Scrooge
1969 Possessed, The (TV film)
1968 Joanna
1967 Secret Agent, The (TV film)

TV seriály

1999 Holby City (TV seriál)
1992 Love Hurts (TV seriál)
1991 Darling Buds of May, The (TV seriál)
1990 The Chief (TV seriál)
1989 Press Gang (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
The Theban Plays by Sophocles (TV seriál)
1985 Oscar (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 By the Sword Divided (TV seriál)
Dramarama (TV seriál)
1982 Airline (TV seriál)
Fame Is the Spur (TV seriál)
1980 A Tale of Two Cities (TV seriál)
Juliet Bravo (TV seriál)
Únik (TV seriál)
1979 Prince Regent (TV seriál)
Sapphire and Steel (TV seriál)
Turning Year Tales (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Kuželky (S01E10)
1977 Midnight Is a Place (TV seriál)
Premiere (TV seriál)
1975 The Fight Against Slavery (TV seriál)
1974 Fall of Eagles (TV seriál)
The Carnforth Practice (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Black and Blue (TV seriál)
Hunter's Walk (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
The Regiment (TV seriál)
The Shadow of the Tower (TV seriál)
1971 Elizabeth R (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
UFO (TV seriál)
1969 Canterbury Tales (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
Take Three Girls (TV seriál)
1968 Strange Report (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
1967 Look and Read (TV seriál)
White Rabbit, The (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1965 Front Page Story (TV seriál)
Knock on Any Door (TV seriál)
Londoners (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

1967 Omnibus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace