foto

Arnold Diamond

  • nar. 18.4.1915
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 18.3.1992 (76 let)
    Bournemouth, Dorset, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Anastázie (TV film)
1981 Jed
Omen 3: Poslední střetnutí
1980 Kupec benátský (TV film)
1979 Quincy's Quest
Zlaté stoky
1978 Pomsta Růžového pantera
Zloděj z Bagdádu (TV film)
1977 Pochoduj nebo zemři
1976 The Bawdy Adventures of Tom Jones
1973 Don't Just Lie There, Say Something
Frankenstein: The True Story (TV film)
1972 Alf Garnett Saga, The
Madam Sin
Naše slečna Fred
1971 Puppet on a Chain
Vzducholoď
Šumař na střeše
1970 All the Way Up
1969 Best House in London, The
Italian Job
Případ zlaté husy
Run a Crooked Mile (TV film)
1968 Dívka na motocyklu
Lásky Isadory Duncanové
The Anniversary
1967 The Vulture
1966 A Man Could Get Killed
Spy with a Cold Nose, The
1965 Return from the Ashes
1963 Maniac
Paranoiac
Switch, The
1962 Jazzová revue
Vládci Venuše
1961 The Breaking Point
The Frightened City
Two Letter Alibi
1960 Bobbikins
Carry On, Constable
Hand in Hand
Les mains d'Orlac
1958 Carry On Sergeant
Duke Wore Jeans, The
Frankensteinova pomsta
1957 Don Quijote
Nemilosrdný čas
1956 Hideout, The
1955 Constant Husband, The
1954 Five Days
Forbidden Cargo
1953 Mantrap
South of Algiers
1950 Cairo Road

TV seriály

1989 After the War (TV seriál)
Haf! (TV seriál)
1988 War and Remembrance (TV seriál)
1987 Tickets for the Titanic (TV seriál)
1986 Slinger's Day (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
1983 Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
1982 Bounder, The (TV seriál)
1981 Borgiové (TV seriál)
Till Death... (TV seriál)
1980 Sherlock Holmes i doktor Watson (TV seriál)
The Other 'Arf (TV seriál)
1979 Jen když se směju (TV seriál)
Minder (TV seriál)
1978 Accident (TV seriál)
Disraeli (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
První noc (S02E03)
1977 Citizen Smith (TV seriál)
Galton & Simpson Playhouse, The (TV seriál)
Robin's Nest (TV seriál)
The Fuzz (TV seriál)
Young at Heart (TV seriál)
1976 Orde Wingate (TV seriál)
The XYY Man (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Alps no šódžo Heidi (TV seriál)
Not on Your Nellie (TV seriál)
Top Secret Life of Edgar Briggs, The (TV seriál)
1973 Bowler (TV seriál)
The Tomorrow People (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)
Madigan (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
The Pathfinders (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 Hine (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
Trial (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Potíže se ženami (E09)
1969 Counterstrike (TV seriál)
Department S (TV seriál)
Doktor v domě (TV seriál)
Hark at Barker (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)
Ooh La La! (TV seriál)
1967 Mickey Dunne (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
1965 The Power Game (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Till Death Us Do Part (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
Steptoe and Son (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
Sir Francis Drake (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1959 Great Expectations (TV seriál)
International Detective (TV seriál)
Interpol Calling (TV seriál)
Knight Errant Limited (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
Skyport (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Men from Room 13 (TV seriál)
1958 The Invisible Man (TV seriál)
The Larkins (TV seriál)
1957 African Patrol (TV seriál)
O.S.S. (TV seriál)
White Hunter (TV seriál)
1956 The Adventures of Aggie (TV seriál)
Whack-O! (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Scarlet Pimpernel (TV seriál)
1954 Fabian of the Yard (TV seriál)
The Vise (TV seriál)
1953 The Quatermass Experiment (TV seriál)
1952 Billy Bunter of Greyfriars School (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1980 Invaze (TV film)

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)
The Two Ronnies (TV pořad)
1968 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1959 Skyport (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace