foto

Will Young

  • nar. 20.1.1979 (40 let)
    Wokingham, Berkshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Our Gay Wedding: The Musical (TV film)
2013 Highland Park
2010 Slečna Marplová: Rozbité zrcadlo (TV film)
2005 Show začíná
2002 95.8 Capital FM Christmas Live (TV film)

TV seriály

2011 Bedlam (TV seriál)
2010 Skins (TV seriál)
Freddie (S04E05)
2009 Horne & Corden (TV seriál)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)

Dokumentární

2017 50 Years Legal
2014 Will Young: Rene Magritte, Man in the Hat (TV film)
2012 The Talent Show Story (TV seriál) - a.z.
2011 Harry Potter a jeho 50 nej (TV film)
Perspectives (TV seriál)
2008 One Giant Leap 2: What About Me?
2007 Concert for Diana (koncert)
White Diamond
2005 Brits Backstage, The (TV film)
2004 95.8 Capital FM's Party in the Park for the Prince's Trust 2004 (koncert)
2003 Christmas Night with the Stars (TV film)
It's the Number One Party (TV film)
The Importance of Being Famous (TV film)
2002 Party at the Palace: The Queen's Concerts, Buckingham Palace (koncert)
Party in the Park 2002 (koncert)
The Jubilee Girl (TV film)
2001 Pop Idol Extra (TV seriál)

TV pořady

2014 Good Morning Britain (TV pořad)
2012 Sunday Brunch (TV pořad)
2011 Jonathan Ross Show, The (TV pořad)
Most Shocking Talent Show Moments (TV pořad) - a.z.
The BRIT Awards 2011 (TV pořad)
2010 Daybreak (TV pořad)
2009 Cheryl Cole's Night In (TV pořad)
Greatest TV Shows of the Noughties, The (TV pořad)
2008 The BRIT Awards 2008 (TV pořad)
The Sunday Night Project (TV pořad)
2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
The Graham Norton Show (TV pořad)
2006 The BRIT Awards 2006 (TV pořad)
The ONE Show (TV pořad)
2005 Foley & McColl: This Way Up (TV pořad)
The BRIT Awards 2005 (TV pořad)
2004 Strictly Come Dancing (TV pořad)
Strictly Come Dancing: It Takes Two (TV pořad)
The BRIT Awards 2004 (TV pořad)
The Paul O'Grady Show (TV pořad)
The X Factor (TV pořad)
The Xtra Factor (TV pořad)
2003 The BRIT Awards 2003 (TV pořad)
World Idol (TV pořad)
2002 American Idol (TV pořad)
Royal Variety Performance 2002, The (TV pořad)
Sport Relief (TV pořad)
Top Gear 2010 (TV pořad)
V Graham Norton (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
Pop Idol (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
Total Request Live (TV pořad)
1998 CD:UK (TV pořad)
So Graham Norton (TV pořad)
Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1995 Frank Skinner Show, The (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)
1971 Film '72 (TV pořad)
Parkinson (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1958 Blue Peter (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace