foto

Gabriele Barialai

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Home Sweet Home
2005 Nègre de Molière, Le (TV film)
2003 Après le combat
Jusqu'au bout de la route (TV film)
2002 Aube insolite, L' (TV film)

TV seriály

2009 Nováčci (TV seriál)
À bout portant (S03E06)
Devoir de mémoire (S03E05)
Alerte enlèvement (S03E04)
další epizody (6)
2007 Nováčci (TV seriál)
Enquête interne - Partie 2 (S02E12)
Enquête interne - Partie 1 (S02E11)
Infiltration (S02E10)
další epizody (12)
2006 Nováčci (TV seriál)
Premiers pas dans la police (S01E01)
2000 Avocats & associés (TV seriál)
Des hommes amoureux (S03E06)
1998 Le bahut (TV seriál)
Marie Fransson (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky