foto

Douglas Muir

  • nar. 5.11.1904
    Greenwich, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 30.11.1966 (62 let)
    Brompton Hospital, Chelsea, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Dvojník
1963 Girl in the Headlines
1962 Play It Cool
Pot Carriers, The
They Hanged My Saintly Billy
1961 Naked Edge, The
Some Like It Cool
1952 It Started in Paradise
Wings of Danger
1951 Scrooge
Smích z ráje

TV seriály

1977 Profesionálové (TV seriál)
1966 The Spies (TV seriál)
1965 Blackmail (TV seriál)
Front Page Story (TV seriál)
The Newcomers (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
1964 Hidden Truth, The (TV seriál)
1963 The Plane Makers (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Harpers West One (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
Your World (TV seriál)
1960 Here's Harry (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1958 Private Investigator (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
1954 Fabian of the Yard (TV seriál)
1952 Appleyards, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky