foto

Jovan Adepo

  • nar. 1988
    Oxfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Violent Heart
2019 The Planters
2018 Overlord
2017 matka!
2016 Ploty

TV seriály

2020 The Stand (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2019 Když nás vidí (TV seriál)
Part Four (E04)
Part Three (E03)
Watchmen (TV seriál)
An Almost Religious Awe (E07)
Sorry for Your Loss (TV seriál)
I'm Still Here (S02E10)
The Whale (S02E09)
Drumroll, Please (S02E08)
další epizody (9)
Tom Clancy's Jack Ryan (TV seriál)
Strongman (S02E08)
Dios y Federacion (S02E07)
Persona Non Grata (S02E06)
další epizody (8)
2018 Sorry for Your Loss (TV seriál)
The Penguin and The Mechanic (S01E10)
Welcome to Palm Springs (S01E09)
A Widow Walks into a Wedding (S01E08)
další epizody (10)
2017 Pozůstalí (TV seriál)
The Book of Nora (S03E08)
Nejmocnější muž na světě (S03E07)
Licence (S03E06)
další epizody (7)
2016 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Pomsta se odkládá (S07E17)
2015 Pozůstalí (TV seriál)
Teď bydlím tady (S02E10)
Mezinárodní nájemný vrah (S02E08)
Nejsilnější protivník (S02E07)
další epizody (7)
2012 Pokrevní příbuzní (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky