foto

Andrea Barata Ribeiro

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2017 Malasartes e o Duelo com a Morte
2015 Zoom
2014 A Noite da Virada
2012 Busca, A
Xingu
2009 Som e Fúria - O Filme
À Deriva
2008 Slepota
2007 Cidade dos Homens
Não Por Acaso
Papežská toaleta
2003 Contra Todos
2002 Město bohů
2001 Domésticas

TV seriály

2015 Felizes Para Sempre? (TV seriál)
Os Experientes (TV seriál)
2014 A Vaga (TV seriál)
Lili a Ex (TV seriál)
2009 Som e Fúria (TV seriál)
2006 Synové karnevalu (TV seriál)

Dokumentární

2017 Exodus - Der weite Weg

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace