foto

Josef Haukvic st.

  • nar. 10.4.1920
    Troubky nad Bečvou, Československo
  • zem. 12.8.1997 (77 let)
    Ostrava, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Digitální čas (TV film)
Mládí na prodej (TV film)
Odsouzen k životu (TV film)
1989 Neplač přírodo, já za to nemohu (TV film)
1988 Herec (TV film)
Mimořádný případ (TV film)
Smrt guvernéra (TV film)
1987 Agras 01 (TV film)
Smrt z laboratoře (TV film)
1986 I tobě se to může stát (TV film)
Kterak Honza ze zámku utekl (TV film)
1978 Skandál v Gri - Gri baru
1977 Řeknem si to příští léto
1976 Případ mrtvých spolužáků
1975 Dvojí svět hotelu Pacifik
Město nic neví
Tam, kde hnízdí čápi
1974 Královské usínání (TV film)
1971 Maryša (TV film)
1970 Jeden z nich je vrah
1969 Mlčení mužů
1968 Hotel Majestic (TV film)
Jde o milión (TV film)
1967 Fidlovačka aneb žádný hněv a žádná rvačka (TV film)
1966 Kočky neberem
Ukradená vzducholoď
1964 Bláznova kronika
Neobyčejná třída
1963 Lucie
1962 Černé démanty (TV film)
1961 Kotrmelec

TV seriály

1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
1988 U nás doma (TV seriál)
Případ Gertrudy del Galderone (E02)
1987 Bakaláři (TV seriál)
Koupelna (S16E29)
1986 Bakaláři (TV seriál)
Hledač pokladů (S15E37)
1975 Matka (TV seriál)
Neporažení (E08)
1972 Ctná paní Lucie (TV seriál)
1971 Dispečer (TV seriál)
1970 F. L. Věk (TV seriál)
Malý František Věk (E01)

Divadelní záznam

1974 Bílý akát (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1970 Kabaret u Zvonečku (TV pořad)
1967 Hudba neutěšitelka (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky