foto

Christopher Cibelli

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2021 The Road to Galena
2018 Frank and Ava
2014 Charlie Is My Darlin'
2012 Comics Open
Little Red Wagon
2010 Angel Camouflaged
2006 Jesus, Mary and Joey
The Darkroom
2005 Ztracené město
2002 Mafiánky
Two Against Time (TV film)
2000 Lakeboat
1999 Cena za život (TV film)
Cesta ke štěstí
1998 Proroctví
1997 Půlnoční modř
The Corporate Ladder
1996 Kukuřičné děti: Zjevení
1994 Dokonalá maska
1993 Tajemné zlo 2
Warlock 2: Armagedon
1992 Hellraiser III: Peklo na Zemi
Voskové muzeum 2: Ztraceni v čase
1991 Pretty Hattie's Baby
1990 Nástraha
1989 Slunce, úsvit a upíři
Summer Job
1988 Voskové muzeum

TV seriály

2018 Reverie (TV seriál)
The Key (E09)
Pas de Deux (E06)
No More Mr. Nice Guy (E03)
2016 Code Black (TV seriál)
Second Year (S02E01)
Kravaťáci (TV seriál)
25th Hour (S05E16)
Self Defense (S05E14)
Live to Fight... (S05E12)
2015 Rectify (TV seriál)
The Future (S03E05)
Sown with Salt (S03E03)
Hoorah (S03E01)
Mentalista (TV seriál)
Bílé orchideje (S07E13)
Nic není věčné (S07E10)
Žlutý dům (S07E07)
2014 Mentalista (TV seriál)
Černý trh (S07E04)
Zmrzlina s příchutí pomerančového květu (S07E03)
Italská restaurace (S06E20)
další epizody (7)
2013 Mentalista (TV seriál)
Můj blankytný ráj (S06E09)
Rudý John (S06E08)
Velký rudý drak (S06E07)
další epizody (12)
2012 Mentalista (TV seriál)
Panamská rudá (S05E10)
Krváky táhnou (S05E07)
Krevní msta (S05E04)
další epizody (9)
2011 Mentalista (TV seriál)
Rudé tričko (S04E09)
Kde jen může být Carmine O´Brien? (S04E06)
Rudé balonky (S04E03)
další epizody (8)
2010 Mentalista (TV seriál)
Rudý měsíc (S03E09)
Hlavolam (S02E21)
Rudá voda (S02E18)
další epizody (5)
2009 Mentalista (TV seriál)
Pravá ruka Rudého Johna (S02E08)
Černé zlato a rudá krev (S02E06)
Rudý odznak (S02E03)
další epizody (7)
2008 Mentalista (TV seriál)
Prestiž nade vše (S01E10)
Vidět rudě (S01E07)
Dámy v rudém (S01E04)
další epizody (4)
Raising the Bar (TV seriál)
2007 Dirt (TV seriál)
Ita Missa Est (S01E13)
Caught on Tape (S01E12)
This Is Not Your Father's Hostage Situation (S01E09)
další epizody (8)
Hnutí mysli (TV seriál)

Dokumentární

2004 The Conscientious Objector
This Old Cub

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky