foto

Robert Primes

  • nar. 10.1.1940 (81 let)
    San Francisco, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Piel Canela
2010 Ca$h
2006 Vegas Baby
2005 1/4life (TV film)
2003 Baadasssss!
2002 Georgetown (TV film)
2000 Dirigent (TV film)
Quantum Project
1999 Jak přichází láska (TV film)
1998 Blood on Her Hands (TV film)
Napiš si svou smrt
1997 Krev na koruně (TV film)
Řeč peněz
1996 A Friend's Betrayal (TV film)
Harrisonův případ (TV film)
1995 Moje Antonie (TV film)
She Fought Alone (TV film)
1994 Golden Gate (TV film)
Vzpomínky na vraždu (TV film)
1993 Havárie letu 7 (TV film)
Osudný svah v Aspenu
1991 Poldovi v patách
1990 Pták na drátě
1988 Hearts of Stone
Homesick
1986 A Great Wall
1985 Vlna zločinu
1984 Du-beat-e-o
1982 Říkají mi Bruce
1981 Lovely But Deadly
1980 Cuba Crossing
Dr. Heckyl a pan Hype
Stunt Rock
1978 Rescue from Gilligan's Island (TV film)

TV seriály

2006 Night Stalker (TV seriál)
Timeless (E09)
2005 Night Stalker (TV seriál)
The Source (E06)
Three (E03)
The Five People You Meet in Hell (E02)
V utajení (TV seriál)
Al-Faitha (S01E01)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2002 MDs (TV seriál)
2000 Young Americans (TV seriál)
1999 Felicity (TV seriál)
Love and Marriage (S01E15)
Todd Mulcahy: Part 2 (S01E14)
Todd Mulcahy: Part 1 (S01E13)
další epizody (5)
1998 Felicity (TV seriál)
Finally (S01E10)
Thanksgiving (S01E09)
Drawing the Line: Part 2 (S01E08)
další epizody (9)
1996 Malibu Shores (TV seriál)
1993 Quantum Leap (TV seriál)
Mirror Image - August 8, 1953 (S05E22)
Memphis Melody - July 3, 1954 (S05E21)
The Leap Between the States - September 20, 1862 (S05E20)
další epizody (11)
1991 My Life and Times (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1988 thirtysomething (TV seriál)
Born to Be Mild (S01E21)
Tenure (S01E20)
Undone (S01E19)
další epizody (11)
1987 thirtysomething (TV seriál)
I'll Be Home for Christmas (S01E09)
Weaning (S01E08)
Nice Work If You Can Get It (S01E07)
další epizody (8)
1965 Agent Smart (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

1979 Secret Life of Plants, The
1977 Grateful Dead Movie, The
1975 Sandstone

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky