foto

Kaye Davis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2000 Megalomania
1997 Running Time
1996 Frostbiter: Wrath of the Wendigo
1992 Jeden plus dva aneb Neslušný výlet
1991 Ztracené duše
1988 Půlnoční vampír
1987 Smrtelné zlo 2
1985 Vlna zločinu

TV seriály

1998 Mladý Hercules (TV seriál)
1994 Love Street (TV seriál)

Dokumentární

1985 What Is Brazil? (TV film)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace